Tíz év nagyon hosszú idő egy vidéki vendéglátóüzlet történetében, pláne a mostani gazdasági helyzetben.

Nagyon örülök, hogy ez a nap is eljött, hogy ezt a bejegyzést megírhatom.

Hála és köszönet mindenkinek, aki hozzá tett a sikerhez, a sikeremhez.

Első sorban Édesanyámnak és Édesapámnak, akik igazából létrehozták a Picurit.
Apunak, aki a kezdetekkor is jött és a mai napon is jön ha kell, technikai segítséget nyújt, tanácsokat ad, beáll a pultba és a háttérből mozgatja a szálakat.
Anyunak, aki a “Picuri jogi osztálya”, aki fejből mondja szabályokat és rendeleteket, aki mindig tudja kit kell felhívni, kihez kell fordulni.

Köszönöm páromnak, Szilvinek, hogy tíz éve mellettem áll, ahogy szokták mondani jóban és rosszban és még mindig ugyanúgy szeret, mint a kezdetekkor.

Köszönöm testvéreimnek, Boginak és Bálintnak, nem csak a tényleges munkát amit a Picuriba fektettek, hanem azt is, hogy ők azok, akikre mindig számíthattam és számíthatok ha kell.

Óriási tisztelet a kollégáknak, mindenkinek, aki csak egy hetet is dolgozott a pultban, a konyhán, az előtérben, a háttérben, a kertben, a tetőn, bárhol. Ez nélkületek sem sikerülhetett volna.

Pacsi az összes üzletkötőnek, területi képviselőnek, raktárosnak, sofőrnek, irodistának, könyvelőknek, technikusnak, szerelőnek, ellenőrnek, rendőrnek. Mind részei vagytok annak, amit ma Picuri Kocsmának hívhatunk.

És köszönöm Nektek, akik tíz éve minket választatok. Köszönöm a több száz éjszakát, ezer és ezer barátságot, a mosolyokat, a nevetést, a számtalan emléket amit adtatok nekem. Ti vagytok a siker kulcsa.

Köszönöm!