Eljött hát ez a nap is, az ívek már nálam vannak.
A polgármesteri indulás előfeltétele a megfelelő számú (idén ez 248 fő) ajánlás összegyűjtése.

A Tulipánudvarban várok minden Almádi lakost 17 órától hajnalig, aki megtisztelne bizalmával és adna egy támogató aláírást az ajánlóívemre.

Fontos tudni, hogy egy választópolgár több jelöltet is ajánlhat, viszont egy jelöltet csak egyszer. Akár az összes jelöltet is támogathatja, ha például mindenki programjával tud azonosulni.

Ez még nem a választás, ez most arról szól, hogy kik kerülnek majd fel a szavazólapra, kik közül lehet majd júniusban választani.

A törvény szerint csak az a nagykorú választópolgár ajánlhat jelöltet, aki Balatonalmádiban állandó lakcímmel rendelkezik. Nem szükséges más irat, csak egy lakcímkártya.

Nekem nincsenek aktivistáim, nem fizetek senkinek, hogy helyettem gyűjtsön. Ezeket a bejegyzéseket is én írom, nincs mögöttem milliós költségvetésű kampánystáb.

Éppen ezért nagyon sokat segítenek azzal, ha a Tulipánudvar felé veszik az irányt ma este, vagy mondjuk a jövő hétvégén. Lesznek remek programok is, de ezeknek nincs köze a kampányhoz, vagy a politikához, ezért most többet nem is írok róluk.

“Nem kenyerem” másokat az otthonukban -pláne hívatlanul- politikával zaklatni, ezért a következő napokban inkább a parkokban, forgalmas csomópontokban találkozhatnak velem.

A 06-30/99-22-334 telefonszámon (de akár SMS-ben is) előre egyeztetett helyszínekre vagy címekre pedig szívesen ellátogatok.

Célom, hogy minél több almádi emberrel találkozhassak, én megismerjem őket, ők pedig engem, a terveim, és a programom.

Köszönöm, ha segítenek nekem!

Csontos Dávid – Miért is ne?