2022-ben időközi helyi önkormányzati választás lesz Almádiban.

És én polgármester szeretnék lenni!
Pártsemlegesen, valóban függetlenül.

Továbbra is úgy gondolom, nagyon fontos lenne, hogy Almádiról ne egy nyugdíjas város, ne egy szanatórium hangulata jusson eszünkbe.

Továbbra sem évi 365 nap dübörgő bulit szeretnék, hanem azt, hogy csupán csak a nyári hónapokban, mindössze pénteken és szombaton lehessen legalább hajnal egyig zenélni az udvaron, az eddig engedélyezett este tíz helyett.Ez évente 25 éjszaka.

Úgy gondolom, ennyi jár.

Ezen törekvésemnek már tíz éve, Keszey János polgármestersége alatt hangot adtam, beadványokat tettem. Sajnos süket fülekre találtam.
2014-ben Kepli Lajos többek között a csendrendelet eltörlésével kampányolt, azt mondta, hogy Almádi a fiataloké is.
2019-ben ezért én Kepli Lajos mellett kampányoltam, mert bíztam benne, hogy nem csak „kamu duma” a fiatalos Almádi. A koronavírus időszak nyilván nem volt egyszerű az Önkormányzatban sem, egészen tavaly nyárig vártam, hátha sor kerül a kérdéses rendelet módosítására, eltörlésére. Nem történt semmi.

2021-ben (tavaly nyár végén) petíciót indítottunk, amit több, mint négyszázan aláírtak. (Ez több ember, mint ahány ajánlás kell ahhoz, hogy hivatalos jelölt lehessek!)
Teljesen szabályos úton gyűjtöttünk, és személyesen vittem be Keplinek az aláírásokat. Kértem, hogy tartsa meg ígéretét és hallgassa meg a hangunkat.
Mert bizony nagyon sokan vagyunk!

Több, mint fél éven keresztül válaszra sem méltatott, április elsejével pedig lemondott.
Nem érdekel a lemondásának oka, az viszont igen, hogy most megint „majdnem ugyanott tartunk”. De szerencsére csak majdnem!

Szokták mondani, hogy:Ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez.

Mohamed most én lennék, a hegy pedig a képviselő-testület elnöki széke, a polgármester irodája.
Rengeteg ötletem van, többek között: Átlátható önkormányzat. A helyi vállalkozók támogatása. Együttműködés a helyi egyesületekkel. A közbiztonság erősítése. Vonzó, városi környezet kialakítása. Ingatlanadó csökkentése. A mostaninál lényegesen kedvezőbb árú strandbérlet…

A következő hetekben közzéteszem teljes polgármesteri programom.

Tisztelettel köszönöm, ha aláírják az ajánlóívem és ha behúzzák a nevem mellé az X-et június 26.-án.