FIGYELEM PICURIBA (és igazából bárhova máshova) JÁRÓK!

Tisztelt Vendégeink, Kedves Barátaim!

Szeretnék megosztani veletek egy rendkívül fontos információt, ami nem csak a saját, de mások életét is megmentheti!

Az elmúlt napokban sajnos egy olyan kellemetlen incidens történt a Tulipán Udvarban, amire muszáj felhívni mindenki figyelmét.

Mint páran tudjátok, volt a hétvégén egy eset, ahol többen, egymás után rövid idő alatt rosszul lettek, még mentőautó is érkezett az üzlethez.

Furcsa volt az egész szitu, talán nem is értettük…

Azt hittük, ilyesmi „csak a nagyvárosokban” van, de sajnos ki kell mondani:

A hétvégén több randidrogos támadás volt nálunk, és bár szerencsére nem történt komolyabb katasztrófa, könnyen lehetett volna tragédia is.

Hatalmas mázli, hogy „hamar összeállt a kép”, így az ügynek megvan a feltételezett elkövetője, aki a kamerafelvételek és a vallomások alapján már a hatóság látóterébe került.

Maximális tisztelet az egyenruhásoknak, akik átérezve a helyzet súlyát azonnal a helyszínen voltak és megtették az ilyenkor szükséges lépéseket.

A szezon hátralévő részében emiatt (is) találkozhattok majd velük gyakrabban az Udvarban:

Talán az egyenruha látványa elriasztja a kétes alakokat; és megnyugtatja azokat, akiknek nincs mit rejtegetniük.

Azonban nem szabad csak a szerencsére bíznunk magunkat!

Mindannyiunk felelőssége az egymásra való odafigyelés és a biztonságunk megőrzése.

A Picuri Kocsma személyzete mostantól minden felügyelet nélkül hagyott italt kiborít, hogy elkerüljük a hasonló eseteket.

Kérünk titeket, ne hagyjátok az asztalokon az italokat ha a társaságotokból mindenki elmegy onnan, és legyetek megértőek ezzel az intézkedéssel kapcsolatban, mert ezt a lépést kizárólag mindannyiunk biztonsága érdekében tesszük meg.

Arra is kérünk mindenkit, hogy figyeljetek egymásra! Ha olyan helyzetet láttok, ami gyanús vagy veszélyesnek tűnik, ha valaki túl „nyomulós”, vagy nem érzitek magatokat biztonságban, azonnal jelezzétek a pultokban, vagy csak nekem egy telefonhívással (06-70/33-22-000).

Tudom, lerágott csont, de

NE FOGADJ EL IDEGENEKTŐL ITALT!

Közös odafigyeléssel és összefogással megelőzhetünk hasonló eseteket és ismét biztonságossá tehetjük szórakozásunkat.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

A ti biztonságotok a legfontosabb számunkra, számomra.

Köszönjük, hogy együttműködtök és felelősségteljesen viselkedtek, mert csak így maradhat meg a Picuri hangulata, Almádi biztonsága és maradhatunk felszabadultak!

Jó reggelt!